2013-08-02 15:34:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ön a munka hőse

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A karrierjét csak akkor érdemes a szerelmi életével összefüggésbe hoznia, ha valódi érzelmeket táplál a támogatója iránt. Egyéb esetekben kínos helyzetekre számíthat, és inkább bukásra, mintsem előrelépésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bebizonyosodhat, hogy ön a munka hőse: de mért pont a szabadnapján kell ezt bizonyítania? Legalább nyáron vegye egy kissé lazábbra. Ha észreveszik, hogy ön mindenre hajlandó, a szabadsága alatt sem fogják békében hagyni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Lehetséges, hogy anyagi érdekek miatt kénytelen lesz feladni egy nyári tervét. Ne keseredjen el, ez inkább csak halogatás, nem végleges mulasztás. Hamarosan oda is el fog jutni, ahova annyira szeretne.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az ingatlanjával kapcsolatos pénzügyei kedvező fordulatot vehetnek. Ne legyen rest mielőbb a szükséges papírmunkákat is rendezni ez ügyben. Egy ügyvéd, jogász barátjától ma jó tanácsokat kaphat a hogyanra vonatkozóan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma inkább ne végezzen semmilyen munkát: félő, hogy az érte járó bérezést, jutalmat nem fogja megkapni. Hacsak nem akarja folytatni a kommunista szombat nemes hagyományát, vagy nem valamilyen karitatív tevékenységet folytat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Még mindig kapkodásban van. Ezért fordulhat elő, hogy a mai napját is kénytelen lesz munkával tölteni. Még mindig arra kell figyelmeztetnem, hogy próbáljon ez egyszer lemondani a tökéletességről. Engedje el magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Munkával kapcsolatos terveit, reményeit akkor valósíthatja meg, ha veszi a fáradtságot, és részletekbe menően kidolgozza azokat. Tegye szabaddá a mai napját, hogy kicsit átgondolhassa a dolgait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hiába minden, ha szabadságon van, ha nem, még mindig a munka rabjának érezheti magát. Részben magának is köszönheti ezt, különösen akkor, ha ön vezető beosztású. Jobban meg kellene bíznia a beosztottaiban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A külvilág szemében úgy tűnik, hogy ön sikert sikerre halmoz az utóbbi időben. Ön kevésbé érzi a változást, ami azért is van, mert önnek nem is ez a legfontosabb. A munkáját önmagáért szereti. Ahogy önt is a főnökei.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába, hogy ezer sugárral melegít még a nap, az ön lelkében ború van. A kivilágosodáshoz meg kellene hallania végre, amit a saját lelke súg. Ne a szomszédasszonyokra, keserű barátokra, rossz tanácsadókra hallgasson!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon sziporkázó: szellemi képességei átlagon felettinek mondhatók. A mai napon ennek hasznát veheti, akár keresztrejtvényfejtéssel, akár komolyabb szellemi erőpróbával. Az alkotás is könnyebben megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön ma is dolgozni akar, vagy ha nem is, úgy hozhatja a sors, hogy tevékenykednie kell. Lehet ez valami sürgős otthoni munka is, de háza tájától egészen messze is találhatja magát. Ám ha a világ végén is van, akkor is van mára egy kötelessége.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: